Gastronomisch

Tijdens onze kooklessen wordt er samen gekookt en getafeld onder begeleiding van ervaren koks.

De vermelde cursusprijs is de inschrijvingsprijs excl. ingrediënten en drank. De prijs voor de ingrediënten staat bij elke lessenreeks aangegeven. Voor bier en frisdrank wordt de prijslijst van de cafetaria gehanteerd, voor wijn de prijslijst per fles.

Maximum 10 cursisten kunnen zich per kookles inschrijven.


3.12GASTRONOMISCH KOKEN met Chris
Deze cursus is VOLZET !
Wanneer : 8 dagen om 19:00u
Start op :
Datums :
4/10/2024
4/10/2024 - 26/10/2024 - 15/11/2024 - 7/12/2024 - 24/1/2025 - 22/2/2025 - 21/3/2025 - 5/4/2025
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Chris Van der Auwera
Prijs : € 250,00 - (€6,25/u) - richtprijs voor de ingrediënten is €40 per les, incl. drank.
Info :

In deze reeks kooklessen leer je de fijne kneepjes van het vak. Onder begeleiding van een ervaren chef leer je dat iets meer uit een bereiding halen. Ook wordt er bijzondere aandacht geschonken aan de presentatie van het bord. 


Deze cursus bestaat uit 4 vrijdagen en 4 zaterdagen.

  • Op vrijdag 4/10, 15/11, 24/01 en 14/03 start men om 19.00u.
  • Op zaterdag 26/10, 7/12, 22/02 en 5/04 begint men om 16.00u.





Gastronomisch
© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign