Veggie en Vegan

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht.

Dagen zonder vlees en andere dierlijke producten. Een positieve verandering!
 
In deze 2elige lessenreeks wordt kennis gemaakt met de veganistische keuken en haar basisbegrippen: natuurlijk, biologisch, vers, wild geplukt: uit de tuin, uit het bos, seizoensgebonden.

Voor de veganisten, voor de flexitariër, voor de familie van de veganisten, voor de liefhebbers van lekker eten in het algemeen! We gaan aan de slag met verse producten, dit ook op een ecologische manier.
 
Een leuk gevarieerd aanbod van recepten waarmee u achteraf ook thuis eenvoudig aan de slag kunt gaan. Soepen, stoofpotjes, hapjes en dipjes, burgers en balletjes, groentetaarten, … de oneindige wereld van de inspirerende veganistische keuken!
 
Er zijn verschillende en uiteenlopende redenen waarom je veganisten wilt eten. Elke reden is goed genoeg!




Veggie en Vegan
© 2025 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign